Green Expo 2024: нові рішення від «Хуавей Україна» та Photomate

23-24 травня 2024 року в Києві, виставковому центрі «АККО Інтернешнл», відбулася виставка-форум Green Expo 2024, в рамках якої компанії «Хуавей Україна» та Photomate виступили генеральними партнерами. На заході були представлені нові версії фотовольтаїчних рішень Huawei FusionSolar, які забезпечують підвищену безпеку, ефективність генерації електроенергії та автономність під час аварійних відключень для домогосподарств і бізнесу.

Розвиток відновлюваних джерел енергії в Україні

Учасники події обговорили актуальні тенденції в сфері альтернативної енергетики та обмінялися ідеями для підтримки розвитку зеленої та інтелектуальної енергетики.

«Для України енергетична незалежність та стійкість є пріоритетними завданнями. Розвиток відновлюваних джерел енергії — це не лише стратегічна необхідність, але й шанс для громадян, бізнесу та країни загалом контролювати своє енергетичне майбутнє», — зазначив генеральний директор «Хуавей Україна» Тоні Цао.

Він також підкреслив, що «Хуавей Україна» активно впроваджує передові технології на українському ринку. Такі виставки, за словами Цао, не лише демонструють останні досягнення у сфері відновлювальної енергетики, але й сприяють створенню нових можливостей для бізнесу, інформують громадян про сталі практики та допомагають політикам у формуванні більш стійкої енергетичної інфраструктури.