Успішна операція спецпідрозділу 9 департаменту!

Сьогодні Головне управління розвідки Міністерства оборони повідомило ЗМІ про успішну операцію спецпідрозділу 9 департаменту Головного управління розвідки Збройних сил, ударивши по російському кораблю проєкту 498 «Сатурн». Удар був нанесений в акваторії озера Панське біля берегів тимчасово окупованого Криму.

Нові докази воєнних злочинів

Ця операція свідчить про те, що територіальні води навколо Криму незабаром можуть бути звільнені від «московських вошей», як називав нацистів Симон Петлюра. Чим більше ворожа техніка затоне у морі і буде знищена на суходолі, тим менше вона зможе допомагати на лінії фронту.

Нові докази воєнних злочинів російських військових на Придніпров’ї виклав глава Оперативного військового адміністрування Дніпра, Сергій Лисак. «Ворожі війська цілий день обстрілювали Нікопольщину важкою артилерією та запустили 7 дронів-камікадзе, які атакували Нікополь та Мирівську громаду», — зазначив він.

На жаль, в результаті постраждали двоє чоловіків і жінка, а також було зруйновано 8 приватних будинків, десятки господарських споруд, 26 сонячних панелей і лінії електропередач. Один екскаватор був повністю знищений, а уламки збитого російського безпілотника пошкодили приватний будинок у Новомосковському районі. Також вранці стався гучний обстріл в одній з громад на Синельниківщині, але там без жертв та постраждалих.