Нові навушники Dyson OnTrac з активним шумозаглушенням

Британська технологічна компанія Dyson представила свої перші повнорозмірні спеціальні навушники з функцією активного шумозаглушення під назвою OnTrac. Новинку офіційно випустять у продаж 1 серпня за ціною 449,99 фунтів стерлінгів ($582).

За словами представників компанії, навушники Dyson OnTrac зможуть працювати до 55 годин від одного заряду акумулятора, доступні в різних кольорах і мають можливість повного налаштування зовнішніх ковпачків та амбушур.

Dyson раніше вже працювала над аудіопродукцією, включаючи гарнітуру Dyson Zone, але OnTrac стали першими спеціалізованими навушниками високого класу, які конкуруватимуть з відомими аудіогігантами, такими як Sony і Bose.

Компанія також оголосила про намір збільшити інвестиції в аудіотехнології, запланувавши інвестиції у розмірі 250 мільйонів фунтів стерлінгів на наступні три роки.

«Місія Dyson в галузі аудіоінженерії полягає в тому, щоб зберегти цілісність звукової хвилі, вільної від перешкод. Ми застосували наші 30-річні знання в аероакустиці для створення навушників Dyson OnTrac, які відзначаються найкращим у своєму класі активним шумозаглушенням, винятковою якістю звуку та комфортом протягом усього дня», — зазначив Джейк Дайсон, головний інженер компанії.